Стопкадър бТВСоциолог посочи Черния Петър в парламента. Двама противници, даже трима противници

...
Стопкадър бТВСоциолог посочи Черния Петър в парламента. Двама противници, даже трима противници
Коментари Харесай

Райчев обяви кой играе ролята на Черния Петър в парламента

Стопкадър бТВ

Социолог уточни Черния Петър в Народното събрание. 

Двама съперници, дори трима съперници се съюзиха – Политическа партия и Демократична България от една страна, и ГЕРБ и Движение за права и свободи от друга. Как го назовават е без значение. Кой е опозицията? Някой би трябвало да стане. Това разяснява пред bTV социологът Андрей Райчев.

„ Кой е неприятният? Няма Черен Петър. Ролята на Черния Петър постоянно е Костадинов, само че той е дребен. Радев е набутан в тази работа “, уточни Райчев, представен от БЛИЦ.

„ Аз не мисля, че той готви своето слизане и оглавяване на партия “, сподели той по отношение на бъдещето на президента.

„ Когато се карат Кирил Петков и Радев, това не е конфликт сред двама души. Това е 1 млн. души против половин милион души. Това изобразява нашите връзки, на българите “, посочи Райчев.

„ Разцеплението не е във върха. Разцеплението е в българския народ “, добави той.

„ 60% мислят това, което Радев споделя. 20% мислят това, което държавното управление приказва “, сподели социологът.

„ Има едно дълбочинно разединение в България, което се ускорява и една засилваща се раздразнителност, да не кажа завист “, уточни Райчев. „ Политическа партия все по-злобни стават, все по-резки стават “, добави той.

По думите му това, което се е случило вследствие на войната е, че Европа се е „ залепила “ за Съединени американски щати, Русия е отслабена с оскъдни пари – някакви 50 милиарда, и най-важното – издигнат е защитителен фронт.

Според него, протестът на Пригожин е посочил, че „ Путин ще бъде сменен с нещо доста по-неприятно “.

„ Войната върви към умирение. За България въпросът е, не дай Боже, нещо да стане в Черно море. Другият въпрос е, не дай Боже, НАТО да реши, че ние сме нелоялни съдружници. Това не е проблем единствено в България “, сподели Райчев и уточни, че с помощта на актуалното държавно управление няма такава заплаха.

„ В България има 1 млн. души, които се чудят за кого да гласоподават. Но те не са евентуални гласоподаватели на Политическа партия “, изясни социологът.

„ Жертва на тази завист, за която споделих, се оказа Терзиев. Те го упрекват в комично нещо “, сподели той.

„ Те му споделят, че Държавна сигурност му е дала парите. Това е неуместно. Аз се надявах, че след Тодор Живков няма да си приказваме за генезис, само че ето, приказваме си “, приключи той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР